Buitenverblijf met berging in Sneek

Wij willen graag iets moois ! We willen kunnen genieten van het uitzicht over het water, zo vaak en zo lang mogelijk. Zo begon het gesprek met de opdrachtgevers van dit fraaie buitenverblijf met berging.
Het werd een fijn en open, maar toch beschut, plekje. 

Het buitenverblijf is voorzien van twee open zijden. Deze zijn afsluitbaar door middel van een vijf-wands en een drie-wands railsysteem met glazen schuifwanden. Alle schuifwanden zijn voorzien van handgrepen, tochtstrippen en sierstrippen, zodat er al optimaal genoten kan worden bij minimale zonkracht.

Om de oorspronkelijke kleur van het douglashout zoveel mogelijk te behouden is een op maat gemengde kleur uit het Jotun Demidekk Strukturlasyr assortiment gebruikt. De bescherming van het buitenverblijf is opgebouwd uit een eerste gronding met Jotun Visir Oljegrunning Klar (tegen houtrot en schimmels) en daarna twee lagen Jotun Demidekk Strukturlasyr semi-transparante beits.

Het buitenverblijf is voorzien van schakelmateriaal en stopcontacten van Busch-Jaeger. De binnenverlichting bestaat uit 3 Sus Square Black wandlampen. De verlichting aan de buitenkant van het buitenverblijf en de verlichting in de tuin komen uit het Inlite 12-volts assortiment en worden aangestuurd door een 12-volts transformator met timer en lichtsensor.

Klik op de video hieronder en kijk hoe sterkinhout.nl samen met Friehof Hoveniers deze schitterende plek realiseert. Droomt u ook van een tuinmetamorfose en ziet u de samenwerking wel zitten ? Neem dan contact met ons op. Wij staan voor u klaar !

Details van het Douglas buitenverblijf met berging in Sneek

Oppervlakte berging 200 x 300 cm = 6 m2
Oppervlakte buitenverblijf 400 x 300 cm = 12 m2
Oversteek 50 cm
Dakoppervlakte 700 x 400 = 28 m2
Doorloophoogte ong. 230 cm
Totale hoogte ong. 265
Fundering van 60 cm betonnen poeren en opsluitbanden antraciet van 100 x 30 x 6 cm
Staanders en ringbalk van 15 x 15 cm douglas hout
Rondom betimmerd met douglas hout, channel siding
Dakbedekking EPDM met dubbele hemelwaterafvoer
Entree berging middels schuifdeur
Open zijden afsluitbaar middels glazen schuifwanden
Verlichting binnen : SUS Square black 230 V
Verlichting buiten : Inlite 12 Volts systeem
Kleur : Het gehele houtwerk is 1 maal behandeld met de Jotun primer " Visir Oljegrunning Klar" en 2 maal behandeld met de Jotun semitransparante beits " Demidekk Struktulasyr " kleur JS1. (deze semidekkendebeits geeft de douglaskleur aan het douglashout. De beits filtert het UV-licht waardoor het hout niet vergrijst)

Dit buitenverblijf is afsluitbaar met glazen schuifwanden, voorzien van handgrepen en tochtstrippen. Ook al snel van het buitenleven kunnen genieten ? Ontdek de pluspunten van deze fraaie glazen schuifwanden. Vraag naar de mogelijkheden.