Berging met Ayous Rhombusprofiel

Deze berging is, zoals alle producten van sterkinhout.nl, op maat gemaakt en naar wens geconfigureerd. Deze berging moest zowel functioneel als mooi zijn. Bewust in het zicht, opgaand in de omgeving en mooi om naar te kijken. 

De berging heeft een open gevelbekleding. Een open gevelbekleding is achter het het rhombusprofiel voorzien van beplating, in dit geval OSB, met daarop een waterkerende folie met verticale latten. Het rhombusprofiel heeft een ruitvorm waardoor regenwater van het profiel loopt. Een open gevelbekleding heeft een open structuur waardoor het kan "luchten". 

Op verzoek is rondom een zwarte strook aangebracht, in dit geval van rockpanel. De hemelwaterafvoer is aan de binnenzijde aangebracht.

De berging is voorzien van een schuifdeur met veiligheidsslot. In de berging is voldoende verlichting aanwezig middels LED TL verlichting. De verlichting wordt automatisch geschakeld door een bewegingsmelder. Op de voorkant hangt een zwarte kubus up- downlighter. Deze heeft een PIR melder. Deze PIR melder reageert op lichaamswarmte en schakelt de lamp in zodra er warmte gemeten wordt. De lamp gaat dus niet aan door bijvoorbeeld bewegende takken.